lauantai 17. elokuuta 2013

Paluu arkeen / back to real life

Viime viikonloppuna juhlittiin ystävän naimisiin menoa <3
Sain kunnian tehdä juhliin kakut. Nuoren parin toiveena oli valkoinen väritys ja maukas täyte.
Tätyin kakut Mascarponevaahdolla, joka oli maustettu mustikoilla ja valkosuklaalla. Lisäsäväyksenä kostutusliemessä oli ripaus ruusuvettä. Kuorrutus on valkoista marsipaania.
Last weekend I had the opportunity to make wedding cake to friends wedding reception. The young couple wanted white cakes with a tasty filling. I filled the cakes with mascarpone mousse, blueberries and white chocolate pieces. A splash of rosewater gave the cake an extra flavor. Cakes are covered with white marzipan.

Arjessa on ollut pyrkimystä myös pitää loma mielessä. Azerbaijanissa opin kollegalta tavan hyödyntää vesimelonin kuoren valkea osa. Se on pilkottuna mukava lisä salaatissa. Pointtina on se, että vesimelonin kuori on erittäin ravintorikasta ja siksi sitä kannattaa käyttää!

Back in reality (working) I am still trying to keep holiday memories alive. In Azerbaizan I learned from a colleague to use watermelons white part in salads. It is very high in nutrients and so a good thing to use it instead of throwing away.

Halloumisalaatti vesimelonin kuorien kera / Halloumi salad with watermelon flesh
vesimelonin ravinteet / watermelon nutrients

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti