sunnuntai 25. elokuuta 2013

SFS

Tämä viikonloppu meni puoliksi työn merkeissä kun lauantai kului Pojois-Karjalassa kouluttamassa.
No sitäkin suuremmalla syyllä antauduin tänään ruoanlaiton pariin. Se on rentouttavaa ja ihanaa, yksi parhaita tapoja hemmotella mahtavaa perhettäni.

This weekend went by partly working as I spent saturday in North-Carelia lecturing. So even more of a reason to spend this sunday cooking. It is so relaxing and fun and one of the best ways to indulge my lovely family.

Siispä tänään kolmen ruokalajin päivällinen. Alkuun peruna-juusto täytteisiä ravioleja, pääruoaksi Involtini alla Milanese ja jälkkäriksi hurmaava suklaatorttu alá Heston!

So a three course dinner it was. Starting with potato and cheese filled ravioli following Involtini alla Milanese and for dessert a intoxicating chocolate pie alá Heston!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti