tiistai 5. marraskuuta 2013

Patonkia, baguettes!

Pitkään olen haaveillut patonkivuoasta, jossa paistaa ihania patonkeja. Perjantaina piipahdin Confetissa, mikä on aina vaarallista (ainakin kukkarolle). Tarvitsin sieltä marsipaania tilauskakkuun, mutta näppeihin tarttui sen lisäksi vihdoin tuo patonkipelti :)
Tätä Mario-kakkua varten lähdin hakemaan marsipaania :)
Ohje on odottanut pellin hankintaa aina yhtä luotettavassa LEIPÄ-kirjassa. Odotus palkittiin kahdeksalla ihanalla patongilla, NAM! Osan taikinasta säilytin seuraavaan päivään jääkaapissa ja niin saatiin tuoretta patonkia useampana päivänä peräkkäin. Ohje on iso, puolikkaana tekemistä voisi hyvin kokeilla, toisaalta leipä tekee tässä taloudessa todella kauppansa ja pakastamisenkin tämä herkku kestää hyvin.
Taikinajuuri <3


Valmiita patonkeja, ei vielä ihan täydellisiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti